Indisk kylling Kadai
Varighed ca. 60 min.
Sådan gør du:
1. Steg kyllingen sammen med 1 tsk. garam masala, salt og olie. Sæt det til side.
2. Varm olie i en wok eller gryde, og steg løgene gyldne. Tilsæt hvidløg og ingefær.
3. Blend tomaterne, hæld puréen i wokken, og lad det simre i 5 min.
4. Tilsæt 1 tsk. garam masala, gurkemeje og chili. Rør godt, og lad sovsen koge videre i 15 min.
5. Kog risene.
6. Tilsæt kyllingen, og kog retten op lige inden serveringen.
7. Smag til med salt og peber, og pynt med korianderblade.
Velbekomme!
Det skal du bruge:
3-4 kyllingebrystfileter skåret i tern
Olie til stegning
2 løg
250 gram cherrytomater
1 spsk. revet ingefær
1 spsk. revet hvidløg
2 spsk. frisk koriander
2 tsk. garam masala
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. chilipulver
Salt og peber
Tilbehør: Basmatiris
Find flere lækre opskrifter her
Støt udsatte børn
SOS Børnebyerne hjælper nogle af verdens mest udsatte børn.
Vi styrker sårbare familier, og vi hjælper børn, der har mistet omsorgen fra deres forældre.