Misir Wat – etiopisk linseret
Sådan gør du:
1. Opvarm olie i en stor gryde, og tilføj rødløg. Sautér til løgene er gennemsigtige.
2. Tilføj hvidløg, berberekrydderi, chili og peber. Rør rundt i cirka 5 minutter.
3. Hæld bouillonvandet i gryden. Tilføj linserne. Lad retten simre, indtil vandet er absorberet – tilføj evt. mere vand, hvis linserne ikke er møre. Rør jævnligt.
4. Smag til med salt.
Servér evt. med ris, koriander og creme fraiche.
Velbekomme!
Du skal bruge:
5 dl røde linser
1 finthakket rødløg
1 dl olivenolie
2 fed hvidløg
1 liter grøntsagsbouillon
2 spsk. berberekrydderi
Salt og peber
Chili efter smag og behag
Tilbehør:
Ris, koriander, creme fraiche
Find flere lækre opskrifter her
Start din egen digitale indsamling
Her har vi samlet 7 gode råd til dig, der vil lave din egen indsamling til SOS Børnebyerne.
Start din egen indsamling