Har du allerede oprettet dig på Mit SOS, din personlig side hos SOS Børnebyerne, kan du logge på her
Har du ikke oprettet dig på Mit SOS, så skriv en mail til info@sosbornebyerne.dk . Så opretter vi dig og sender et link, som du skal bruge til at få adgang til Mit SOS.
For at få adgang til Mit SOS skal du have et personligt link. Det sender vi til dig på e-mail. Linket gælder i 29 dage.
Er dit link udløbet eller har du endnu ikke adgang til Mit SOS, så skriv en mail til info@sosbornebyerne.dk, så sender vi et nyt link til dig.
Som SOS-fadder modtager du to gange om året en rapport om dit fadderskab.
I sommerrapporten kan du læse, hvordan det går med dit fadderbarn eller din SOS-børneby. På den måde kan du følge lidt med i udviklingen.
I vinterrapporten kan du læse om, hvad der er sket i SOS-børnebyen. Med rapporten får du et opdateret foto af dit fadderbarn, eller af din SOS-børneby.
Læs mere om, hvordan dine fadderrapporter bliver lavet
Som udgangspunkt sendes rapporterne direkte fra de enkelte lande med den billigste form for post. Sommetider puljes de og sendes fra et naboland, hvor forsendelsen er billigere. Rapporterne kan derfor være længe undervejs, og indimellem går de tabt i posten. Udebliver din rapport kan du kontakte SOS Børnebyerne i Danmark, og vi vil sørge for, at du får tilsendt en ny rapport.
Du kan altid se rapporterne fra dit fadderskab digitalt på Mit SOS.
Det er SOS-medarbejdere i de enkelte lande, som tager på besøg i børnebyerne og tager billeder og laver videoer. Der desværre enkelte lande, hvor det pga. situationen i landet, fx konflikter, krig, intern infrastruktur mv., ikke er muligt for vores kollegaer at besøge børnebyen. Når og hvis det ændrer sig, genoptager vores kollegaer selvfølgelig deres besøg i børnebyerne.
Som SOS-fadder kan du sagtens skrive til dit fadderbarn eller din SOS-børneby. Det er på ingen måde et krav at skrive til dit fadderbarn eller by, ligesom det ikke er et krav, at de skriver tilbage til dig.
Læs mere og få gode tips til, hvad du kan skrive om
Du må gerne vise billeder og fortælle om dit fadderbarn eller SOS børneby til din familie, venner og kollegaer. Det er dog vigtigt, at du som fadder ikke offentliggør personlige oplysninger om barnet, eller hvor din børneby ligger.
Du må altså ikke gøre det muligt offentligt at identificere barnet eller børnebyen ved at lægge fotos og hvis du har en fadderbarn, barnets personlige oplysninger som navn, alder og børneby på fx Facebook, en hjemmeside eller lignende.
Læs mere om, hvordan vi sammen beskytter børnene